Użytkownik Vincent Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 Proponuję wgranie pluginu dzięki któremu będzie można przelewać dolary$ innym graczom. Działało by to pod komendą /przelej. Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 Według mnie propozycja dobra- jestem za. Link to comment
hk. Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 (edited) Zbędne. Edited August 31, 2018 by hk. Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 według mnie też zbędne w sumie jak będzie to spoko a jak nie to nic się nie stanie Link to comment
Użytkownik Zima Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Jak dla mnie jest to komenda zbędna serwer zacznie przypominać powoli jakiś Cod Mod a nie DD2 jeszcze kilka ułatwień i będzie można zmienić nazwę serwera Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Zbędne. Kto by z tego korzystał jak połowa graczy ma svipa i zawsze jest ktoś, kto rzuca bronie na respie TAKI JA 1 Link to comment
Marves Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Zbędne. Było by tylko niepotrzebne zamieszanie na chacie typu "Ej przelej mi tyle i tyle". Link to comment
AdeK Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts