Użytkownik Michalo Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Siema mam na imię Michał mam 14 lat(Za 2 miesiące 15 :D). Mieszkam w Warszawie. Interesuję się Amxx,Mybb,IPB oraz tworzeniem jakiś małych gierek. Na sieć trafiłem z przypadku patrząc czy jest jakiś fajny serwer na cssetti i znalazłem wasz . Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 (edited) Witam na StrefaSkilla.pl Liczę, że w tym tańcu Nas nie opuścisz Zostań jak najdłużej Pozdrawiam i zapraszam na only dd2, abym mógł Ci Edited September 1, 2018 by FreeKill Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Witam Gracza Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Siema, siema kurde ten FreeKill był szybszy chciałem cię uprzedzić, że będziesz bity na dd2 itp. Ale to tylko jego wymysły większy opór jest na średnich botach a on sam nie może wyjść na plus i siedzi w środku tabeli. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted September 1, 2018 Zasłużony Share Posted September 1, 2018 Cześć Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Hej Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Elo Link to comment
Użytkownik Czarodzieej Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Cześć Link to comment
Użytkownik SECURITY :D Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 siemanko Link to comment
hk. Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts