Użytkownik FreeKill Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Witam. Proponuje zmodyfikować nieco punkt pierwszy regulaminu serwera. Mianowicie chodzi o to, że osoby, które nie przeszły mutacji mogłyby podawać przez mikro info. Wielu takich bez mutacji daje dobre info, a ci, którzy są tak wygadani, nawet tego nie potrafią... A co za tym idzie takich osób nie obowiązywał by taryfikator jezeli chodzi o mikro Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Jestem na Tak , wiele młodych osób które mutacji nie przeszły podaje lepsze info niż osoby starsze Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Valentino Rossi Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 (edited) Też jestem na tak, często wnerwia mnie gdy admini kickują młodszych graczy gdy podadzą info a sami nawet słowa nie pisną jak padną. Edited September 1, 2018 by Valentino Rossi Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted September 1, 2018 Zasłużony Share Posted September 1, 2018 Jeśli chodzi o to, to powinni móc używać mikrofonu do podawania infa, ale żeby go nie nadużywali Link to comment
Użytkownik Michalo Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Jestem na TAK. Sam jeszcze do końca nie mam mutacji a cały czas staram się podawać info Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Hmmm. Dla mnie zawsze logiczne to bylo ze jak micro +16 to wyjatkiem jest tylko info. 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 7 minut temu, pr0 0wn3d.cfg napisał: Hmmm. Dla mnie zawsze logiczne to bylo ze jak micro +16 to wyjatkiem jest tylko info. dokładnie Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 45 minut temu, pr0 0wn3d.cfg napisał: Hmmm. Dla mnie zawsze logiczne to bylo ze jak micro +16 to wyjatkiem jest tylko info. +1 Link to comment
hk. Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 (edited) Każdy zdrowo myślący admin będzie postępować jak @pr0 0wn3d.cfg napisał. Gdy gracz będzie tylko podawał info, a nie będzie nadużywał to nikomu to nie przeszkadza przecież. I tak powinno być zawsze, bez żadnych banów, które gracze otrzymują za podanie nromalnego infa, a my jako UBT musimy bawić się ze zgłoszeniami, tudziez właściciele ze skargami. Wiec moim zdaniem ta propozycja z lekka jest bez sensu. Edited September 1, 2018 by hk. 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Nie bierzcie tak sztywno całego regulaminu. Owszem trzymamy się go ale z rozsądkiem! Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Dokładnie mikro w przypadku młodszych graczy może być używane do podawania info, bez nadużywania go (Krzyki,wyzywanie itp) Link to comment
AdeK Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts