Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Przyjęte] Propozycja

FreeKill

Recommended Posts

• Użytkownik

Witam. 

Proponuje zmodyfikować nieco punkt pierwszy regulaminu serwera. Mianowicie chodzi o to, że osoby, które nie przeszły mutacji mogłyby podawać przez mikro info. Wielu takich bez mutacji daje dobre info, a ci, którzy są tak wygadani, nawet tego nie potrafią... A co za tym idzie takich osób nie obowiązywał by taryfikator jezeli chodzi o mikro :)

2ldgl8h.gif

b_560x95.png

• Użytkownik

Jestem na Tak  , wiele młodych osób które mutacji nie przeszły podaje lepsze info niż osoby starsze 

Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 

• Użytkownik

Też jestem na tak, często wnerwia mnie gdy admini kickują młodszych graczy gdy podadzą info a sami nawet słowa nie pisną jak padną.

Edited by Valentino Rossi
  • Zasłużony

Jeśli chodzi o to, to powinni móc używać mikrofonu do podawania infa, ale żeby go nie nadużywali 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

Jestem na TAK. 

Sam jeszcze do końca nie mam mutacji a cały czas staram się podawać info :D 

Hmmm. Dla mnie zawsze logiczne to bylo ze jak micro +16 to wyjatkiem jest tylko info. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
7 minut temu, pr0 0wn3d.cfg napisał:

Hmmm. Dla mnie zawsze logiczne to bylo ze jak micro +16 to wyjatkiem jest tylko info. 

dokładnie

• Użytkownik
45 minut temu, pr0 0wn3d.cfg napisał:

+1

giphy.gif

Każdy zdrowo myślący admin będzie postępować jak @pr0 0wn3d.cfg napisał. Gdy gracz będzie tylko podawał info, a nie będzie nadużywał to nikomu to nie przeszkadza przecież. :niewiem: I tak powinno być zawsze, bez żadnych banów, które gracze otrzymują za podanie nromalnego infa, a my jako UBT musimy bawić się ze zgłoszeniami, tudziez właściciele ze skargami. :zwyciestwo:

Wiec moim zdaniem ta propozycja z lekka jest bez sensu. 

Edited by hk.
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nie bierzcie tak sztywno całego regulaminu. Owszem trzymamy się go ale z rozsądkiem! :)

• Użytkownik

Dokładnie mikro  w przypadku młodszych graczy może być używane do podawania info, bez nadużywania go (Krzyki,wyzywanie itp)

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Przyjęta.

Ta0AQ3g.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]