Użytkownik Michalo Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Siema chciałbym zaproponować dodanie rezerwacji slota ponieważ serwer jest cały czas full nie można wbić a taki gracz z rezerwacją by se wbił a także jest to jakiś zarobek dla serwer bo można dodać takową usługę do sklepu sms Co wy na to ? Edit: Z tego iż nie mogę edytować swojego posta to muszę napisać nowego(Jeśli jakiś moderator mógłby wrzucić to do pierwszego posta z napisem "Edit" byłbym wdzięczny ) Admin jak najbardziej będzie miał free slota zresztą już ma bo macie flagę B @AdeK, @Kamilek, @pr0 0wn3d.cfg, @|K4|Bum Można prosić o wypowiedź ? Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted September 2, 2018 Zasłużony Share Posted September 2, 2018 Jestem za, przyda się. Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Ja też za Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Czemu nie Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Można dodać Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 No tak, ale żeby działało to w ten sposób, że wywala najsłabszego gracza. I według mnie powinien mieć ją admin DARMOWĄ. 3 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Jestem za jak najbardziej na + oczywiście zgadam się tutaj z Chrobras darmowym slotem ADMINA Link to comment
Recommended Posts