drimo Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 1.Imię: Adrian. 2. Wiek: 16. 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: To co robi redaktor - gazetki, wywiady, pytanie dnia, recenzje. 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Jestem osobą w miarę ogarniętą i nie pierwszy raz byłbym posiadaczem owej rangi. Prace, które wykonywałem kiedyś do złych nie należały, a dział stoi pusty no i pasowało by coś nim rozruszać. 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: No tak średnio bym powiedział, tak średnio. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Nie raz byłem na stanowisku redaktora i dawałem rady, więc myślę, że i tutaj sobie poradzę. - Wiek co najmniej 16 lat ✓ - Umiejętność czytania ze zrozumieniem ✓ - Komunikatywność ✓ - Kreatywność ✓ - Chęć zrobienia czegoś dla sieci ✓ - Dobra znajomość ortografii, gramatyki oraz interpunkcji. ✓ @ESSA pal wrotki x) Sam nie udzielałeś się w dziale, ani przed dostaniem redaktora, ani po otrzymaniu go. Naucz się poprawnie składać zdania Panie "redaktorze". elo benc Link to comment
Guest Kamilek Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Jestem na tak +Aktywny +Wiek +Ogarnięty Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 8, 2018 Użytkownik Share Posted June 8, 2018 Na nie nie uciekasz się w tym dziale [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Nitolinka Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Jestem na TAK: - aktywny - zna się na rzeczy - spełnia wymagania - potrafi poprawnie składać zdania, oraz stawiać przecinki ESSA daj szanse się mu wykazać, ty nie wykorzystałeś tej szansy to dajmy ją innym. 1 Link to comment
Recommended Posts