Użytkownik SECURITY :D Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 siema mam pytanie czy mi tylko nie działa chat? na forum i wysyłanie wiadmości prywatnych ??? sorki jajk nie tu napisałem Link to comment
Marves Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Mi działa wszystko normalnie. Link to comment
Użytkownik SECURITY :D Posted September 3, 2018 Author Użytkownik Share Posted September 3, 2018 15 minut temu, Ar0n napisał: Mi działa wszystko normalnie. mi właśnie nie Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Mi też wszystko normalnie działa Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 4, 2018 Użytkownik Share Posted September 4, 2018 Mi również działa Link to comment
Użytkownik SECURITY :D Posted September 4, 2018 Author Użytkownik Share Posted September 4, 2018 mi nadal nie działa 3 dzień Link to comment
AdeK Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Wszystko już działa normalnie. Link to comment
AdeK Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts