Użytkownik Ltek Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Imię: Krzysiek Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: ponieważ nie macie [op] na ten serwer jestem ogarniętą osoba i chciał bym pomóc po prostu pomóc z serwerem. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: [Basebulider] Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem miałem nawet swój serwer :). Znajomość amxx i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Jestem Krzychu chodzę niestety do 3 gim wiadomo pilny uczeń to ja nie jestem wolałem komputer nie wiem może inni też woleli ale wątpię i to na tyle mam nadzieje że po mogę jak najbardziej. Link to comment
Użytkownik Michalo Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Jestem na TAK. +Wiek +Masz admina na BB -Według mnie amx/panel co najmniej 9 powinien być +Wsparcie finansowe +Podanko nawet ładne 1 Link to comment
Użytkownik Xavi Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Jestem na tak: - ogarnięty - wiek - składka - chęć niesienia pomocy 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted September 3, 2018 Zasłużony Share Posted September 3, 2018 Na tak: + brak opiekuna + doświadczenie + wsparcie finansowe +/- wiek 1 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 (edited) Jestem na TAK +Brak opiekuna +/-Wiek +Doświadczenie +Haj się zgadza Edited September 3, 2018 by amazing 1 Link to comment
Marves Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Tak, + Wiek + Skladka +- Amxx 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 4, 2018 Użytkownik Share Posted September 4, 2018 Na tak + chec pomocy + doswiadczenie + składka +/- AMXX 1 Link to comment
`Bu~zk3N` Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Tak Wiek Składka Chętny do pomocy 1 Link to comment
AdeK Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts