Użytkownik Reddy! Posted June 9, 2018 Użytkownik Share Posted June 9, 2018 Nick:Bober aka kebab [align=center]Wiek:14[/align] [align=center]Czas spędzony na serwerze (link do GT):około 500min[/align] [align=center]Doświadczenie z amxx[1-10]:10[/align] [align=center]Mikrofon[Tak/Nie]:Tak[/align] [align=center]Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: za opiekuna? [/align] Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:jestem aktywny na serverze znam się z adminami i graczami chciałbym zostać opiekunem ponieważ zobaczyłem że kamilek został właścicielem only dd2 to ja chciałbym zostać opiekunem [align=center] <3 Robienie Grafik <3 [/align] Link to comment
Użytkownik shiV Posted June 9, 2018 Użytkownik Share Posted June 9, 2018 Na daną chwilę jestem na NIE. Wiek 14 lat? Na opiekuna trochę za mało. +/- GT Ten AMX 10/10 to chyba przesadzony Składka jako opiekun też trzeba się dokładać do serwera. (Z życia wzięte) To teraz jazda - podstawy HTML znasz? Jak z językiem angielskim u Ciebie? Co z konfiguracją plików serwerowych? Konfiguracja? Edycja? Modułu AMXX ? hymm? Edycja pluginów AMX? Jak z obsługą FTP ? Za mało informacji podałeś by startować na opekuna ? Z podania teoretycznie nic nie wynika co by mnie na daną chwilę przekonało Ale życzę powodzenia mimo wsyzstko Link to comment
drimo Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Jeśli potwierdzisz swoje umiejętności AMX i napiszesz jakiś autorski plugin to będę za daniem szansy. Na chwilę obecną nie. Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 9, 2018 Użytkownik Share Posted June 9, 2018 Na NIE powody up [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
AdeK Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Odrzucone. - Brak admina - 14 lat rly? - 50 min - 10/10 rly? Link to comment
Recommended Posts