Marves Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 (edited) Usunął mi się svip na jb nie wiem czemu. @AdeK @Oski Edited September 4, 2018 by Ar0n Link to comment
Marves Posted September 5, 2018 Author Share Posted September 5, 2018 Oprócz tego usunął mi się gang, liczba buntów/życzeń oraz szlugi. Link to comment
AdeK Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Zostało wprowadzone nowe IP serwera co się wiąże z utratą szlugów, gangu itp. A jeżeli chodzi i SVIP to nie mam pojęcia, poszukaj na google jakiś informacji. Link to comment
AdeK Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts