Użytkownik NorwokS Posted September 4, 2018 Użytkownik Share Posted September 4, 2018 twój nick:Norwoks Nick osoby oskarżonej:Mietek Powód (opis sytuacji) : MIetek dał mi bana za txt,chodź nie byłe m na txt tylko na ziemi kucniety jako generał,Mietek zaobaczył jakiegoś gościa na txt i jago w tym momecie zabilem i uważam że zostałem ukarany nie winie,nie pozwolił mi się nawet wytłumaczyć (zaczołem się tłumaczyć) tylko od razu ban... Dowody: Mietek powie jak było,chętnie posłucham Miejsce zdarzenia : De_dust2_long Coś od siebie : Uważam że to było nie porozumienie,mam nadzieje że się to wyjaśni. Link to comment
AdeK Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Nie ten dział, napisz tam gdzie owy serwer. Link to comment
AdeK Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts