KAMCIO Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Wzór: 1.Twój Nick. Kamcio 2.Nick oskarżonego. leos buntownik, 3.STEAM ID oskarżonego: nie mam bo mnie zbanował 4.Powód skargi: Wchodzę sobie na Serwer Jailbreak Gram i wgl dobra jebać przejdźmy do rzeczy. Prowadzi leos buntownik i nie słyszałem do Końca jego prowadzenia zamiast powtórzyć to mnie zabił japierdole kogo wy na admina bierzecie i jeszcze nadłużywa adminvoice. 5.Opis sytułacji: Dał mi bana za kulturę a sam przeklinał nie mam jak dać dowodów bo Demko nie nagrywa głosu.. 6.Dowody (Demko,ss,świadkowie): ss: https://imgur.com/a/HrYdBGj Link to comment
Użytkownik shiV Posted June 9, 2018 Użytkownik Share Posted June 9, 2018 Składasz skargę i piszesz w niej. "wgl dobra jebać przejdźmy do rzeczy" ? Może odrobina kultury? Skoro piszesz do Administracji? Na forum przeklniasz to i na serwerze również. Jak dla mnie skarga nie słuszna Link to comment
KAMCIO Posted June 9, 2018 Author Share Posted June 9, 2018 Składasz skargę i piszesz w niej. "wgl dobra jebać przejdźmy do rzeczy" ? Może odrobina kultury? Skoro piszesz do Administracji? Na forum przeklniasz to i na serwerze również. Jak dla mnie skarga nie słuszna Jak nie słuszna ty też kurwa masz z 10 lat i nie wiesz kurwo mała jebana Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 9, 2018 Użytkownik Share Posted June 9, 2018 Pa pa [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Recommended Posts