Właściciel Trivor Posted October 9, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 9, 2018 Cześć, dziś powiększyłem sloty do 32. Dodatkowo zauważyłem, że na serwerze jest mało osób ze STEAM. Dlatego aby zachęcić graczy ze steam do gry został zrobiony plugin, który dodaje VIP'a za darmo dla wszystkich posiadaczy CS STEAM. Zapraszamy do gry Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 9, 2018 Użytkownik Share Posted October 9, 2018 No no Trivor, dajesz czadu! Link to comment
Marves Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 Taki plugin jest na OnlyDD2, więc będzie git. Link to comment
Użytkownik NieśmiałyKubuś Posted October 14, 2018 Użytkownik Share Posted October 14, 2018 Super fajna sprawa aż chętnie gram u was na DD² bo ten vip'ek jest darmowy dla steam myślę że to nawet zachęci graczy NS do kupna Steam'a Link to comment
Użytkownik realA1MST4R Posted October 15, 2018 Użytkownik Share Posted October 15, 2018 Pomysł Fajny , ale mi to nie robi różnicy bo ja gram na steam'ie to i wczesniej miałem vip'a za steam Link to comment
Zasłużony Dusia Posted November 11, 2018 Zasłużony Share Posted November 11, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts