Użytkownik MistrzMaSkila Posted October 9, 2018 Użytkownik Share Posted October 9, 2018 Dzień dobry zgłaszam się do was ponieważ chcę zostać adminem by nikt nie free kilował i nie miał mikrofonu. Mam 13 lat i znam się na byciu adminem byłem 5 razy adminem jailbreika i wiem o co chodzi jeżeli ta prośba bendzie odczyta proszę do mnie napisac to tyle z mojej strony cześć. Link to comment
cannabis 0101 Posted October 9, 2018 cannabis Share Posted October 9, 2018 Jedno podanie na 7 dni. Za 7 dni spróbuj złożyć podanie ale na jedną nie dwie posady od razu Link to comment
cannabis 0101 Posted October 9, 2018 cannabis Share Posted October 9, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts