Użytkownik Vixo Posted October 9, 2018 Użytkownik Share Posted October 9, 2018 (edited) Nick: Vixo Wiek: 24 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Vixo/54.36.186.16:27185/ Doświadczenie z amxx[1-10]: No z 8 będzie żeby się nie wywyższać Mikrofon[Tak/Nie]: Mikrofon mam, ale wejście mi się zepsuło czy uj wie co i nie działa, ale myślę że to kwestia czasu Steam/Nonsteam: Steam Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Owszem Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: A więc tak, jestem dosyć doświadczonym graczem, sprawowałem wszelakie funkcję na innych sieciach ale wszystko mi się przejadło, jedyny co teraz w wolnym czasie to strzelam na serwerze i dokuczam ludziom na forum. Gram dosyć sporo, często irytuję mnie to że muszę kogoś zgłaszać i czekać aż ktoś się tym zajmie, albo jak często bywa nie zajmie Dlatego wolę robić to samemu i nie będzie żadnego problemu, pomogę Wam graczom w grze tak samo jak sobie Widzę że na serwerze zrobiła się fajna ekipa gra mnóstwo osób moich znajomych z dawnych lat, tak i mi wróciła w dużym stopniu chęć do gry Także myślę że przyda Wam się jeszcze jeden czubek w ekipie Edited October 9, 2018 by Vixo 1 1 Link to comment
Użytkownik Daa Posted October 9, 2018 Użytkownik Share Posted October 9, 2018 Dobry gracz, rozsądny i sprawiedliwy, gt okej, steam, ogarnięty w amx. Link to comment
Użytkowniczka martina Posted October 9, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 9, 2018 Jestem na tak: +ogarnia temat +składka +aktywny -troche lami ale da się przymknąć oko 1 Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted October 9, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 9, 2018 Daruś Daruś Daruś..Tyle co my się znamy, to chyba nikt tyle się nie zna. Wiem,że swego czasu na sieci "X" o której dobrze oboje wiemy pelniles funkcję administratora serwera i sprawowales się w niej należycie. Bywasz porywczy, nerwowy, ale szybko się uspokajasz. Jak dla mnie oczywiście,że tak. Wiek odpowiedni, steam, doświadczenie, jesteś pomocny, micro, skladeczka, GT. 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 Przyjety zglos sie do mnie na pw lun na gg Link to comment
Guest Kamilek Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts