Użytkownik PuszekYT Posted October 9, 2018 Użytkownik Share Posted October 9, 2018 To co z tym moim Svip bo napisałem do tego typa i nic mój nick PuszekYT Chce odzyskać mojego svipa Miałem go na zawsze a już niknął Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 marcinz Posted October 9, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 9, 2018 Przecież w poprzednim twoim temacie zostałeś poinformowany co masz zrobić... Pisz na prywatną wiadomość do @AdeK albo @Kamilek Link to comment
Użytkownik PuszekYT Posted October 10, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 10, 2018 ale napisałem i nic Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 https://strefaskilla.pl/topic/2638-zamknięty-svip-zabrany/ Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts