Użytkownik Bercik Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 Wzór Nick na serwerze: BercikWiek: 21Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6/10Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Skończona mutacja głosu [Tak/Nie] : takMożliwość płacenia składek (11.07 SMS): narazie nie dam rady bo szukam pracy Dlaczego ty: ponieważ mam trochę doświadczenia jako admin adminowałem kiedyś na pewnej sieci forum rok i byli zadowoleni z mojej pracy więc myślę że się na dam na serwie Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam 21 lat lubię grac w gry komputerowe jak i słuchac muzyki oglądac jakieś mecze w tv Jestem miły koleżeński trochę zabawny Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Bercik/145.239.20.87:27130/Kontakt: gg 8325250 Link to comment
Marves Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Tak, + Wiek + GT +- Amxx + Mutacja Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 Na Tak +Wiek +Amxx +Czas na serwerze +Ogarnięty Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted October 11, 2018 Użytkownik Share Posted October 11, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts