Użytkownik KOLO OD TRAKTORA Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 Nick: KOLO OD TRAKTORA Wiek: 18 Mutacja: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/KOLO OD TRAKTORA/54.36.186.16:27045/ (grałem też pod innymi nickami, ale ostatecznie jestem na tym. Myślę, że z 10h ogólnie by się uzbierało) Znajomość amxmodmenu: Umiem to co każdy admin powinien umieć/znać. Ciężko to podać w skali, jednak 8/10 byłoby odpowiednie. W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Od wielu lat jestem oddany serwerom only awp_india, więc szukając takowego trafiłem tutaj. Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Jestem ogarniętym graczem z wieloletnim stażem oraz dobrą znajomością amx. Dodatkowo łatwo przyswajam wiedzę, więc jakieś niuanse, które mogły zostać wprowadzone do komend z pewnością ogarnę. Potrafię rozpoznać cheaty oraz jestem obiektywny w podejmowaniu decyzji. Nie waham się dać perma za cheaty, albo wywalić z serwera kiedy ktoś zachowuje się jak cham. Potrafię dobrać karę w zależności od przewinienia. Można ze mną normalnie pogadać i się pośmiać. Posiadasz działający mikrofon?: Tak, aczkolwiek rzadko go używam. Składka 11.07 SMS Tak/Nie: Obecnie się uczę i nie pracuję, więc nie. Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198078469718/ / GG na profilu Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tak, zapoznałem się, ale nie spełniam ich w 100%, niemniej jednak zależy mi, ponieważ chcę działać. Dodam coś od siebie. Chociaż nie spełniam wymagań to nie mam nic do stracenia pisząc podanie, a warto spróbować. A piszę podanko tylko ze względu na to żeby ogarniać towarzystwo jak poczuje się za luźno, a akurat nie ma w okolicy jakiegoś stróża. Na serwer trafiłem przypadkiem, jednak przypadł mi do gustu, w 2 dni wbiłem się do topki i pnę się coraz wyżej. Większość graczy powinna mnie raczej kojarzyć. Z nikim nie mam na pieńku, na luźno się z wszystkimi dogaduję . Pozdrawiam, Koło. 1 Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 10, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 10, 2018 @AdeK Co Ty na to? Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 Na TAK +Wiek +Doświadczenie +Amxx Jedyny - składka Link to comment
AdeK Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Jak można w tych czasach nie mieć 11.07 zł? Bo ja tego nie rozumiem. Link to comment
Użytkownik fr1337 Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 Tak +kojarze +wiek +doswiadczenie 1 godzinę temu, AdeK napisał: Jak można w tych czasach nie mieć 11.07 zł? Bo ja tego nie rozumiem. Nie każdy może sobie pozwolić na szastanie pieniędzmi. Nie każdy te pieniądze posiada Link to comment
Użytkownik KOLO OD TRAKTORA Posted October 10, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 10, 2018 Jeśli jest to przeszkodą jakąś to okej. Rozumiem, że serwer też musi stać. Pozderki. Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 10, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 10, 2018 @AdeK Okres próbny? Przemyśl to, ja bym jednak dała szansę, często widywany na serwerze Link to comment
AdeK Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się do @LandrynCia Link to comment
AdeK Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts