Użytkownik okruch(: Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 NICK: okruch{: Steam/NonSteam: nonsteam WIEK: 13 LINK DO GT: https://www.gametracker.com/player/okruch{%3A/46.105.43.92:27395/ DOŚWIADCZENIE:posiadałem 2 razy admina ZNAJOMOŚĆ AMX:6 COŚ O SOBIE: Mam na imię Darek. Mam 13 lat i pochodzę z województwa Opolskiego. Interesuję się sportem piłką nożną i koszykówką. lubię też pograć czasami w cs. Chciał bym posiadać strażnika ponieważ czasami jak nie ma administracji lub inny strażników to do ct wchodzą osoby nieogarniające lub robiące fk. Chciał bym to ogarnąć gdy bym posiadał strażnika (:. MIKROFON/MUTACJA:tak AKCEPTACJA REGULAMINU:tak Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 wiek -/+ ogarnięty + GT + mikro + regulamin + !!!! pomocny + Dał bym szansę, braki strażników Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 10, 2018 Zasłużony Share Posted October 10, 2018 jaa dalej na niee -wiek -/+ podanie -caly czas skladales podania na tamtej sieci xdd -/+ogarnianie Link to comment
Marves Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Nie, - Amxx - Wiek - Ns + Gt Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 Po obgadaniu sprawy z @Ravtis.'em, zostajesz przyjęty na okres próbny. Widać że Ci zależy (wnioskując po tym jak na poprzedniej sieci pisałeś podania co 5 dni). Poprawiłeś swoją ortografię, może nie masz wymaganego wieku, lecz masz mutację. Zgłoś się do Trivora w celu opłacenia składki oraz odebrania flag. Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 10, 2018 Użytkownik Share Posted October 10, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 1 Link to comment
Recommended Posts