Użytkowniczka LaMeRkOwA Posted October 11, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 11, 2018 witam chcialabym zlozyc skarge na admina , dostalam perma na 2 koncie za nic ... mialam bana 30 minut za kulture gdzie nakrzyczalam i powiedzialam ze na respie siedza , oni nie dostali a ja dostalam na stale ... to nie jest normalne , prosze rozpatrzyc mojego bana , i niech admin poniesie konsenkwencje . inni gracze takze sa oburzenie i pisza za co , a ja sama niewiem .. nawet nie zostal podany powod ... Dziekuje Szczegóły bana Nick LaMeRkOwA MiSiA<3 SteamID STEAM_0:1:16333692 SteamCommunity ID 76561197992933113 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Aktywny Ban Wykonano 11.10.2018 - 13:38:16 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Pietrek90 Zbanowany na [Only DD2][100HP][Asysty][Rangi CS:GO][Skiny][FreeVipSteam]^^StrefaSkilla.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany 0 Link to comment
cannabis 0101 Posted October 11, 2018 cannabis Share Posted October 11, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts