Użytkownik shiV Posted June 9, 2018 Użytkownik Share Posted June 9, 2018 Imię: Kamil Wiek: 24 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jest miejsce, znam się na tym. Warto spróbować Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 / DR Dlaczego akurat tego serwera: Brakuje Opiekuna, a wydaje mi się że kolejna para rąk zawsze się przyda by odciążyć własciciela. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Oczywiście. Znajomość amxx i panelu (0-10): 10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak najbardziej. Coś o sobie: Imię już znacie, wiek również, pochodzę z Sandomierza, w cs'a gram od 2003r więc to sporo czasu : Na codzień pracuję, a w wolnych chwilam wpadam na StrefaSkilla.pl popykać i pogadać z fajnymi ludźmi, fakt że znamy się krótko ale od tego się zaczyna : Pozdrawiam shiV Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 9, 2018 Użytkownik Share Posted June 9, 2018 Jestem na Nie!!!!!! (Tak) Nwm nie bede oceniać ale może byc bot Link to comment
drimo Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Można go przyjąć i zobaczyć co umie. + Wiek. + Amx. + Doświadczenie. Link to comment
Guest Kamilek Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty +Amx Link to comment
Użytkownik wax Posted June 9, 2018 Użytkownik Share Posted June 9, 2018 Jest adminem dd2 więc jak na tym daję radę to i powinien na Opiekunie dać. Daję tak. Pokaż co umiesz a najbardziej AMX Link to comment
Recommended Posts