Pietrek90 Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 http://scr.hu/4m24/zwhae tu macie wszystko ta Kobieta nie ma prawa mnie obrażać gdzie popadnie i wyzywać nie zna mnie a jakie ma prawo może w koncu ktoś zwróci jej uwagę czy ktoś powie w końcu nie masz mnie prawa obrażać czy na grze czy na stema zaprosiłas mnie po to tylko ze by mnie wyzwać 20 min temu tez dostałem od niej zaproszenie na stema ze by mnie tylko Obrazała i klneła a wy cała Administracja nie reaguje na co ona pisze na czacie czy gdzie indziej ... Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 marcinz Posted October 12, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 12, 2018 Piotr, idź graj i przestań już, bo się pożegnamy na zawsze[permanetnie na forum i serwerze ], a tego nie chce. Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 marcinz Posted October 12, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 12, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts