Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Przywitanie

Kocham Dusie :*

Recommended Posts

Witam wszystkich Użytkowników Forum, chciałbym się z Wami Serdecznie przywitać oraz poinformować o trochę przykrej sprawie PEWNEGO ADMINISTRATORA!

Informacja: Nie dalekiej przeszłości specjalnie wrzuciłem Screeny zmodyfikowane o ROK NAPRZÓD"2019 r mając obecnie 2018 r"Dany członek UBT jak i powyższych rang dał się nabrać na taką Błahostkę co skutkuje na wielu sieciach Degradacją bez powrotu, kolorków szukasz? Nie tutaj!!!

Nie jestem w stanie wam wysłać link'a do tego tematu ponieważ Dany Administrator spróbuje to zatuszować całą sprawę żeby nie było że To On Taka Ważna Osoba Dla Forum dała się nabrać jak dziecko lub jego niestaranne wykonywanie Swoich Obowiązków na swoich posadach. Wiem trudno wam uwierzyć na słowo, ale nie mogę wam zaoferować Twardego Dowodu ponieważ jak napisałem wam wcześniej Dany Administrator będzie próbować Zatuszować sprawę, a mnie chodzi tylko o sprawiedliwość, dlaczego taka Osoba jak On ma mieć takie ważne Rangi Forumowe robiąc takie rzeczy??? Spróbuje wam Opisać o co mi chodzi,  specjalnie robiłem Statusy w profilu"maksymalnie jeden widoczny" pisząc do Kamilka"Administratora" wyrażając tylko swoje zdanie bez obraz takich celowych, gdy owe statusy wystawiłem dokładając do tego Moją Opinie co do jego zachowania i pozbywania się problemu Administrator nawet nie zawahał się usunąć je, dlatego skoro tak bardzo się Stara zatuszowywać to niech Weźmie swoje niedopatrzenie"fetysz na kolorki" na Klatę jak prawdziwy Mężczyzna, bo skoro się powiedziało A, to należy powiedzieć B. 

Ta informacja będzie się przewijała przez Forum dopóki dany Administrator"DyLu" nie zobaczy swojej winy oraz poniesie Słuszną oraz Surową karę jak na Wzora Nas"Użytkowników" przystało.

Mam nadzieje że chociaż w mniejszej lub większej części tego podzielacie swoje zdanie, dziękuje za Przeczytanie tych wypocin, dlatego proszę was o jedno: Przeczytajcie to sobie i pomyślcie czy byście się zachowali tak samo na jego miejscu"próbując ukrywać fakty" czy byście przejęli karę jak należy.

Dziękuje oraz Życzę Udanej Nocy jak i Dnia :)

@Kamilek

Miej choć odrobinę Godności i zostaw Temat nie edytując oraz usuwając, dziękuje.

@old Czepiasz się szczegółów idę właśnie spać dlatego zostawię jak jest, może jak wstaaaaaaanę  to ogarnę :( Ciekawe czy Ty byś wszystko przemyślał i najwyżej poprawić otrzymując +3 Warny od niego pisząc Status do Właściciela serwera opisując to co wyżej, ale w skrócie.

Edited by Kocham Dusie :*
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

Sam to przeczytaj i spróbuj się sam zrozumieć, bo to pisane jakimś językiem obcym, a nie polskim xD

• cannabis

kolega widzę ban na serwie to i na forum się należy

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• cannabis

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines