Użytkownik Cheat Me^^ Posted October 14, 2018 Użytkownik Share Posted October 14, 2018 (edited) NICK: Cheat MeSteam/NonSteam: Mam Steama,ale gram na wyłaczonym WIEK: 14LINK DO GT: https://www.gametracker.com/player/Cheat Me/46.105.43.92:27395/ wiem że malo ale nadrobie DOŚWIADCZENIE: Byłem na de dust2 adminem na innej,sieciZNAJOMOŚĆ AMX:6/10COŚ O SOBIE: Siema jestem Marcin lubie grac w piłke nożna MIKROFON/MUTACJA: Mikrofon mam ale mutacij niestety nie.AKCEPTACJA REGULAMINU: Tak Edited October 14, 2018 by Cheat Me^^ Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 14, 2018 Użytkownik Share Posted October 14, 2018 Można dać szansę ze względu małej ilości administracji na JB +Amxx +Wiek +Doświadczenie -Czas -Mutacja Link to comment
Użytkownik Jarxxus Posted October 14, 2018 Użytkownik Share Posted October 14, 2018 Ja jestem na Nie tylko dlatego że robiłeś FK dziś Żadnego Admina nie było i kary nie ma Link to comment
☣м3м3иTØ мØRi`†. Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Na nie +/- wiek - mutacja - gt +/- amx + doświadczenie Link to comment
Marves Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Nie, - Wiek - Mutacja - Steam - Amxx - GT Link to comment
Piotrus Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Nie Mało pracy włożyłeś w podanie,nie ogarniasz CT,masz strasznie cichy mikrofon przez który bardzo trudno Cię zrozumieć dodatkowo zerowa aktywność 3 dni wstecz. Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 14, 2018 Użytkownik Share Posted October 14, 2018 Popraw swoją aktywność oraz jakość mikrofonu. Pokazuj się W CT i złóż podanie za tydzień. Być może zostanie zaakceptowane. Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 14, 2018 Użytkownik Share Posted October 14, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts