Użytkownik ESSA Posted June 10, 2018 Użytkownik Share Posted June 10, 2018 1. Imię: Kuba 2. Wiek: 15 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2-3 godzinki czasami mniej czasami więcej 4. Co chciałbyś zmienić: Atmosferę tematy i chyba to wszystko 5. W czym chciałbyś pomóc: W ogarnięciu tematów dodaniu kilku tematów oraz żeby było mniej do roboty dla innych adminów 6. Dlaczego akurat ty: Jestem pomocny aktywny lubię się pośmiać 7. Staż na forum: Od samego początku 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Kilka razy było się nim 9. Miejsce na 10 reklam sieci: Jak będę w domu to je wykonam ponieważ jestem u rodziny A na gelfo ie jest ciężko ^^ [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
drimo Posted June 10, 2018 Share Posted June 10, 2018 Na nie. Zachowujesz się jak dziecko, a pokazałeś to ostatnio pisząc tą dziecinną skargę na mnie. Kultury Ty też nie masz najwięcej i tym bardziej nie masz dystansu. Nie potrafiłeś się wywiązać z niższej rangi jaką był redaktor, a teraz składasz podanie na moderatora? Osobiście widzę inne osoby na tej randze, a poza tym jest dość osób w Administracji jak na takie forum. Podanie także jest napisane na odwal patrząc na to, że jesteś redaktorem i piszesz podanie na moderatora. Pozdrawiam i czekam na hejty ;^) Link to comment
Recommended Posts