Użytkownik Dankan [DKD]` Posted October 14, 2018 Użytkownik Share Posted October 14, 2018 Wzór: Nick: Dankan [DKD]` Wiek:17 Doświadczenie:duze Znajomośc amxmodmenu[0/10]:10 [steam/Non Steam]:non steam GT(czas gry):ok.30h Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze:4-5h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]:sms tak Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]:tak Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]:tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]:tak 1 Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 14, 2018 Zasłużony Share Posted October 14, 2018 XDD jaa jestem na niee -podanie -gt to ja ok mam 100000 XDD (brak linka) -amxx bo to raczej nie jest prawda - nee ogarnia Link to comment
Użytkownik Ravtis. Posted October 14, 2018 Użytkownik Share Posted October 14, 2018 Tak. Znajomość regulaminu. Składka. - AMXX oraz GT. Link to comment
Użytkownik okruch(: Posted October 15, 2018 Użytkownik Share Posted October 15, 2018 Ja za okresem próbnym +wiek +steam +gt +skłatka + amx ale nie chcę mi się wierzyć w to amx +regulamin Link to comment
Użytkownik Oeski Posted October 21, 2018 Użytkownik Share Posted October 21, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts