Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Rozwiązane] Skarga

Piotrus

Recommended Posts

Nick zgłaszającego:Piotruś

Nick Oskarżonego:<LOL>./

IP/SID Oskarżonego:VALVE_1:0:1190238153

Opis sytuacji:Strażnik stale łamie regulamin bugując feeze time. (zaczyna się poruszać przed końcem początkowego odliczania gdy jeszcze nie powinien tego robić) Dodatkowo chciałbym zauważyć iż nie posiada on mikrofonu przez co nie może grać w CT co powinno być u strażnika niedopuszczalne jak również przebywając na serwerze nie reaguje na większość sytuacji na które reagować powinien. Rozumiem iż jest to strażnik i może popełniać błędy aczkolwiek brak mikrofonu i częste łamanie regulaminu powinno być niedopuszczalne w przypadku regulaminu.Chciałbym tylko dodać iż drugi nowy strażnik Okruch:} robi dokładnie to samo oraz również nie posiada mikrofonu dlatego proszę o zwrócenie uwagi na obu ponieważ strażnikiem nie zostaje się tylko po to aby mieć ładnie wyglądającą rangę na serwerze.

@edit (nie chcę spamować postami)

Dobrze,że teraz przepraszasz,jednak chciałbym Ci przypomnieć,że gdy ostrzegłem Cię @<LOL>/. iż jeszcze raz zobaczę coś takiego napiszę na Ciebie skargę odparłeś mi tylko "To sobie pisz" i nadal robiłeś swoje,a co do oswajania się z rangą,to i bez niej masz obowiązek przestrzegania regulaminu więc nie mam pojęcia o czym tutaj mowa.Resztę pozostawiam dla opiekunów.

Dowody (ss/demko) https://imgur.com/a/qyqC6m3  (ruszył około sekundę przed czasem tym razem,można to zaobserwować patrząc na zegar.Jeżeli nie będzie można tego zaobserwować w ten sposób dodam wersję z dźwiękiem na której już wszystko widać bez żadnych wątpliwości.

Edited by Piotrus

Chciałbym dodać, że mikrofon nie wiem dlaczego nie działa mi w cs'sie, tylko na ts'sie. Jutro będzie już sprawny mikrofon, mogę to obiecać.
Musze się z tym oswoić, więc dajcie mi szanse. Przepraszam za te ruszanie przed czasem więcej to się się powtórzy :)

Edited by <LOL>/.
  • Użytkownik
28 minut temu, <LOL>/. napisał:

Chciałbym dodać, że mikrofon nie wiem dlaczego nie działa mi w cs'sie, tylko na ts'sie. Jutro będzie już sprawny mikrofon, mogę to obiecać.
Musze się z tym oswoić, więc dajcie mi szanse. Przepraszam za te ruszanie przed czasem więcej to się się powtórzy :)

Odinstaluj i zainstaluj cs na nowo. Dzisiaj zapraszam Cię na ts tak samo jak @okruch(:

• Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines