Użytkownik iGold Posted October 15, 2018 Użytkownik Share Posted October 15, 2018 Nick na serwerze: iGoldWiek: 17Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NieZnajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 9/10, adminem byłem już 4 razy oraz miałem do czynienia z pluginem luciaToggleSprawny mikrofon [Tak/Nie] : TakMożliwość płacenia składek: Jeszcze nie wiemDlaczego ty: Wszedłem na wasz serwer, by pograć sobie na zwykłym dd2 i coś nakazało mi złożyć podanie na admina ( w sumie to bot, który wysyła wiadomości na serwerze xd) Nie no myślę, że przyda wam się profesjonalny administrator z dużym doświadczeniem w tej "branży".Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mieszkam niedaleko Gdańska. Uwielbiam jeździć na rowerze górskim. Jestem kulturalną i miłą osobą.Link do GT: https://www.gametracker.com/player/iGold/145.239.236.14:27160/ Kontakt: Discord, Team Speak, Skype (już nie używam), Facebook (jeśli będzie potrzeba) Mimo, że nie mam zbyt dużej ilości czasu spędzonego na tym serwerze, myślę, że warto dać mi szansę Link to comment
Użytkownik iGold Posted October 15, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 15, 2018 ua, nie tu Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 23, 2018 Zasłużony Share Posted October 23, 2018 Pomylenie działów to zammykaam Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 23, 2018 Zasłużony Share Posted October 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts