Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Only AWP: Skins Mod

Guest Dawid

Recommended Posts

Witam,
Mam na sprzedaż unikalną paczkę "Only AWP: Skins Mod" mojego autorstwa.
Dlaczego "Skins Mod"? Dlatego iż paczka ta to nie zwykły "Only AWP", zawiera ona skiny i inne ciekawe rzeczy.
Wiem co sobie myślicie! "Typ pewnie dodał do paczki jakieś menu z wyborem skina awp czy noża i reklamuje paczkę pod chwytliwą nazwą"
Nic z tych rzeczy, paczka zawiera skiny, skrzynie, klucze oraz liczne dodatki jak m.in. /rynek czy /wymiana.
Paczka jest cały czas aktualizowana (aktualizacje są darmowe) oraz niedługo będą pojawiać się do niej ciekawe dodatki.
Ale co to za prezentacja paczki bez screenów i bardziej rozbudowanego opisu.

Nie przedłużając lepszy opis paczki, screeny, cenę jak i kontakt znajdziecie tutaj: https://amxstore.pl/...read.php?tid=15

Przyjmowane formy płatności: PSC / PayPal / Przelew

Mam nadzieję, że za podanie linku do innej strony nie zostanę ukarany gdyż nie jest to strona konkurencyjna!

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines