Guest Dawid Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Witam, Mam na sprzedaż unikalną paczkę "Only AWP: Skins Mod" mojego autorstwa. Dlaczego "Skins Mod"? Dlatego iż paczka ta to nie zwykły "Only AWP", zawiera ona skiny i inne ciekawe rzeczy. Wiem co sobie myślicie! "Typ pewnie dodał do paczki jakieś menu z wyborem skina awp czy noża i reklamuje paczkę pod chwytliwą nazwą" Nic z tych rzeczy, paczka zawiera skiny, skrzynie, klucze oraz liczne dodatki jak m.in. /rynek czy /wymiana. Paczka jest cały czas aktualizowana (aktualizacje są darmowe) oraz niedługo będą pojawiać się do niej ciekawe dodatki. Ale co to za prezentacja paczki bez screenów i bardziej rozbudowanego opisu. Nie przedłużając lepszy opis paczki, screeny, cenę jak i kontakt znajdziecie tutaj: https://amxstore.pl/...read.php?tid=15 Przyjmowane formy płatności: PSC / PayPal / Przelew Mam nadzieję, że za podanie linku do innej strony nie zostanę ukarany gdyż nie jest to strona konkurencyjna! Link to comment
Marves Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts