Użytkownik MaCiAn Posted October 16, 2018 Użytkownik Share Posted October 16, 2018 (edited) NICK: MaCiAnSteam/NonSteam: Steama,mam tylko nie gram bo mam lagi.WIEK: 15.LINK DO GT: https://www.gametracker.com/player/MaCiAn/46.105.43.92:27395/ Wiem, że jest małe ale postaram się ogarnąć w dniach.DOŚWIADCZENIE: Byłem na Jednej sieci , dd2 z jakieś 2 lata.ZNAJOMOŚĆ AMX: 7/10COŚ O SOBIE: Cześć ,jestem Dawid gram u was chyba z 2 lata z długimi przerwami i chcialbym pomóc Administracij.MIKROFON/MUTACJA: Mutacja, jest ale Mikrofon mi nie działa w cs'ie, niewiem czego.AKCEPTACJA REGULAMINU: Tak i przeczytałem dokładnie Pozdrawiam MaCiAn. Edited October 16, 2018 by MaCiAn Link to comment
Użytkownik Cheat Me^^ Posted October 16, 2018 Użytkownik Share Posted October 16, 2018 Na tak, + Amxx + Steam + Wiek Może by ogarnał Link to comment
Marves Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Okres próbny, + Wiek + Gt +- Amxx - Steam - Mikrofon Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted October 16, 2018 Użytkownik Share Posted October 16, 2018 widziałem Cię zaledwie parę razy wiec jak od 2 lat -/+ amx-/+ regulamin przeczyć a znać to różnica ale zobaczymy -/+ wiek -/+ ns - Szukają strażników więc zapewne i tak się dostaniesz.. Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 16, 2018 Użytkownik Share Posted October 16, 2018 Popraw swoją aktywność na serwerze i złóż podanie za tydzień. Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 16, 2018 Użytkownik Share Posted October 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts