Użytkownik <hullo> Posted October 17, 2018 Użytkownik Share Posted October 17, 2018 Nick na serwerze: hulloWiek: 18Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :nieZnajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8/10Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TakMożliwość płacenia składek: TakDlaczego ty: Często jestem online. Grywam rankami jak i wieczorami.Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nazywam się Maciej mam 18 lat. Mieszkam w Starogardzie Gdańskim (50 KM od Gdańska). Mam bardzo dużo wolnego czasu w godzinach popołudniowych. Interesuje się sportem (siatkówką)/e-sportem.Link do GT: https://www.gametracker.com/player/hullo/54.36.186.16:27185/Kontakt: Steam/Forum/Fb Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 17, 2018 Użytkownik Share Posted October 17, 2018 Jestem na TAK +Wiek +Amxx +Hajsik ++Czas na serwerze +Steam Link to comment
Guest Kamilek Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Jestem na tak bo potrzebujemy adminow /przyjety Link to comment
Guest Kamilek Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts