Użytkownik Kamikaze_Dream Posted October 17, 2018 Użytkownik Share Posted October 17, 2018 Nick: RyTmuS Wiek: 6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): MAM 7 MINUTEK NA SERWEŻE! Doświadczenie z amxx[1-10]: CO TO TEN AMXX? Mikrofon[Tak/Nie]: nie, mamusia nie chce mi kupic Steam/Nonsteam: co tjo steam? Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: ja nje mam tyle pieniażkuw :C Dlaczego ja?: POniewarz lubje banować graczy nja serweże i w majnkrafcie też! będę najlepszym adminem na świcie! Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 17, 2018 Użytkownik Share Posted October 17, 2018 To niezłe jaja Link to comment
Pietrek90 Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 ale jaja do kwadratu Podanie mówi za siebie !!! Na Nie Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted October 17, 2018 Użytkownik Share Posted October 17, 2018 jestem za daniem warna mu na forum Link to comment
Użytkownik KOLO OD TRAKTORA Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 Jeden z najgorszych troli jakie widziałem. Mogłeś się bardziej postarać panie kolego ://. Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 23, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts