OLSZOVSKY Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Witam serdecznie jako aktywny gracz tego serwera chciałbym uprzejmie poprosić w imieniu wszystkich CT o zniesienie tej linii raszu,która nic nie daje bo TT tak czy siak kampi na respie i nie ma tu żadnej dynamicznej gry w niektórych przypadkach.... Serwer jest klasyczny dd2 a na takowym dozwolone jest raszowanie więc nie wiem kto wpadł na ten pomysł,żeby te linie raszu wgrać... Jeśli jesteś przeciw , uargumentuj a nie gadaj 3po3 dla nabicia postu .... Link to comment
glebbie 123 Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 zdecydowanie jestem za Link to comment
Użytkownik realA1MST4R Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Jestem Za , TT i tak kampi chodź jest linia raszu a jak im się mówi żeby nie kampili na respie to ci mówią to nie raszujcie CT Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 19, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 19, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts