Manieczek!^^ Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Nick: Manieczek!^^ Wiek: 15 Dlaczego Ty: Jestem ogarniętym graczem i widze jak czesto ludzie używaja speedhacków itp Kiedyś grałem na tym serwie i miałem tu admina i go straciłem za moją głupote ale wtedy miałem raptem 13 lat więc byłem nie ogarniętym dzieciakiem ale teraz jak najbardziej jestem ogarniety Chciałbym zostać adminem dlatego ,że dzieci wbijaja na serwer i nie wykonują celi albo się wyzywaja Na serwerze gra mało adminów i na serwerze dzieją sie rózne rzeczy , których nie powinno byc Znajomość amxmodmenu (0/10): 6 Posiadasz steam (z grą Cs 1.6) ? Tak / Nie: tak Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Manieczek!^^/91.224.117.51:27050/ wiem ,że mało ale jak najszybciej nadrobie Posiadasz mikrofon? (Tak/Nie):tak Składka (11 zł przelew/PSC/PAYPAL/SMS): Tak sms 1 Link to comment
Marves Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Tak, - Amxx + Składka + Steam +- Gt + Wiek 1 Link to comment
HanderkaPL Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Tak +Steam +składka +/- Wiek +/- Gt 1 Link to comment
Użytkownik Blue? Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Na tak Składka Malo Admów Miał adma więc wie co jak 1 Link to comment
Użytkownik Ltek Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Żarty sobie stroisz z nas kategoryczne nie Jesteś ani ogarnięty anizbyt bystry. - nie znasz regulaminu wyraźnie pisze skacze tylko matka - Gt +składka + - Wiek moim zdaniem to ty ich prowokujesz do tego na serwerze bo skaczesz w kampach. ostanio mówiłem ci 4 razy przez mikrofon nie skacz a ty swoje... Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Zostajesz przyjęty na okres próbny. Zgłoś się do Spr!Nt^^'a w celu odebrania uprawnień i opłacenia składki. 1 Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts