Użytkownik Logoo Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 Wzór: Nick: Logoo Wiek: 21. Doświadczenie: Byłem,na jednej sieci Włascicielem serwera,oraz Redaktorem Znajomośc amxmodmenu[0/10]:7/10 [steam/Non Steam]: Steam czasami wyłaczam bo lagi mam GT: https://www.gametracker.com/player/Logoo/46.29.21.219:27190/ gt,jest słabe ale postaram sie nadorobić w dniach. Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: Eh no mało narazie bede wbijał 15h jak widze te fk,w ct szybko schodze z serwa,i dlatego Chce mieć Strażnika aby ich wywalić Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Jak trzeba to tak. Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Jasne. Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak. Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak,czytałem cały Link to comment
Marves Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Tak, + Wiek + Steam + Amxx -- Gt 1 Link to comment
Użytkownik Czarodzieej Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 Na tak Muszę cię sprawdzić Składka Gt 1 Link to comment
Użytkownik MaCiAn Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Na Tak, +mało adminów +wiek +Steam +mutacja 1 Link to comment
Użytkownik Endzik Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Na TAK: +Wiek +Mutacja +Steam +Składka +AMX -GT Link to comment
AdeK Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts