Użytkownik TadekNieJadek Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Nick: Wiek:16 Mutacja: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/TadekNieJadek/54.36.186.16:27045/ Znajomość amxmodmenu: Znam perfect W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Wszedłem tak po prostu no i się spodobał Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Ponieważ myślę że nadaję się na tą funkcje(mój brat był adminem, a ja patrzyłem co on robi i mi wyjaśniał co do czego służy) Posiadasz działający mikrofon?: Oczywiście Składka 11.07 SMS Tak/Nie: Tak Kontakt (GG / Steam): STEAM_0:0:427319756 GG:65920247 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Takk 1 Link to comment
Marves Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Tak, + Wiek - Gt + Steam + Składka Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 23, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts