Manieczek!^^ Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Twój Nick:Manieczek!^^ Nick oskarżonego:LampkaPl IP/SID oskarżonego:niestety nie posiadam Powód skargi:obraża serwer Opis sytuacji:Przegrywał jako człowiek i jako zombi no i wyzwał serwer cytuje "chujowy serwer ide stond " Dowody (Demko,ssy,świadkowie):Świadkiem Jest Blue?! oraz mam ss jak obraza wiec myśle ,że banik wleci jak Link to comment
Użytkownik Blue? Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Jako świadek: potwierdzam tak pisał obraźał serwer Link to comment
Użytkownik xkolejorz (: ! Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 Cóż to prawda nie było mnie nie miałem dzisiaj czasu wgl. Jak zauważ na serwerze tego gracza to banik wleci Pozdrawiam xkolejorz 1 Link to comment
Marves Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Jaki jest sens pisania tego tematu, jeżeli typek dostanie bana na max 30 minut za kulturę? Link to comment
Manieczek!^^ Posted October 19, 2018 Author Share Posted October 19, 2018 ale on obraza serwer i wgl i robi inne rzeczy nie robi celi iwgl no a @Blue? jest swiadkiem wiec no dłuzszy ban Link to comment
Użytkownik Ltek Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 chcesz miec admina a nie wziołeś nawet sid tego pana co jest oskarzony i @Manieczek!^^ używamy opcji edytuj a nie post za postem . Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 1. Mam pytanie co tu robią posty: @xkolejorz (: ! @Ltek @Ar0n? W skargach wypowiada się kolejno: Oskarżyciel, oskarżony, świadkowie, upoważnieni oraz administracja serwera. Co do @xkolejorz (: ! , może i jesteś adminem, ale takimi sprawami zajmuje się Opiekun lub H@ serwera. 2. Skargi bez IP/SID są automatycznie odrzucane... Bez tego administracja nie może nadać bana jedynym sposobem to spotkanie go na serwerze lub, jeśli był już za coś banowany. 3. Skargę odrzucam powodem jest brak IP/SID polecam na przyszłość komendę w konsoli "status" lub "amx_ip" Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts