Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Rozwiązane] skarga na lampkepl

Manieczek!^^

Recommended Posts

Twój Nick:Manieczek!^^

Nick oskarżonego:LampkaPl

IP/SID oskarżonego:niestety nie posiadam

Powód skargi:obraża serwer 

Opis sytuacji:Przegrywał jako człowiek i jako zombi no i wyzwał serwer cytuje "chujowy serwer ide stond " 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie):Świadkiem Jest Blue?! oraz mam ss jak obraza wiec myśle ,że banik wleci :D

• jak

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Cóż to prawda nie było mnie nie miałem dzisiaj czasu wgl. Jak zauważ na serwerze tego gracza to banik wleci

Pozdrawiam xkolejorz 

• Lubię to! 1

Jaki jest sens pisania tego tematu, jeżeli typek dostanie bana na max  30 minut za kulturę?

ale on obraza serwer i wgl i robi inne rzeczy nie robi celi iwgl no a @Blue? jest swiadkiem wiec no dłuzszy ban

• Użytkownik

1. Mam pytanie co tu robią posty: @xkolejorz (: ! @Ltek @Ar0n? W skargach wypowiada się kolejno: Oskarżyciel, oskarżony, świadkowie, upoważnieni oraz administracja serwera. Co do @xkolejorz (: ! , może i jesteś adminem, ale takimi sprawami zajmuje się Opiekun lub H@ serwera.

2. Skargi bez IP/SID są automatycznie odrzucane... Bez tego administracja nie może nadać bana jedynym sposobem to spotkanie go na serwerze lub, jeśli był już za coś banowany.

3. Skargę odrzucam powodem jest brak IP/SID polecam na przyszłość komendę w konsoli "status" lub "amx_ip" :)

• Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines