Użytkownik Yanke$ Posted June 11, 2018 Użytkownik Share Posted June 11, 2018 Chciałbym rzucić wyzwanie @"Reddy!" Polega ono na tym iż ja podaje temat i wygląd pracy, wtedy ty i ja mamy 24 h na wstawienie pracy następnie reszta ocenia wymiary- dowolne kolorystyka- dowolna temat pracy- dowolny typ pracy- Baner reklamujący daną sieć (w tym przypadku Strefaskilla) przykład pracy: na potrzeby wyciąłem reklamy [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik Reddy! Posted June 11, 2018 Użytkownik Share Posted June 11, 2018 Od Jutra Możemy to zacząć dziś nie mam czasu [align=center] <3 Robienie Grafik <3 [/align] Link to comment
Użytkownik Yanke$ Posted June 11, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 11, 2018 Od Jutra Możemy to zacząć dziś nie mam czasu masz 24 h od godziny 12:00 jutro na wstawienie pracy to samo ja [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik Reddy! Posted June 11, 2018 Użytkownik Share Posted June 11, 2018 .zamknietytematkurwa [align=center] <3 Robienie Grafik <3 [/align] Link to comment
Recommended Posts