pr0 0wn3d.cfg Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 (edited) 1. Nick: @pr0 0wn3d.cfg 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Z Opiekuna DD2 #1, UB Team 3. Powód: Osoby które gówno wnoszą do życia sieci, ponadto nie znają się na niczym dostają władzę. Miałem pisać skargę, ale w (_!_) to mam. Brani są ludzie którzy nic nie wnoszą, a tworzą tylko toksyczną atmosferę. Uciekło stąd parę wartościowych osób. A ja nie mam zamiaru się męczyć z debilami. Mam poprostu dosyć tego bagna. Chciałem jak najlepiej, ale widzę że 3h (parafraza do https://pl.wikipedia.org/wiki/3h_hajs,_hajs,_hajs), wiele tutaj zmienia. Ponadto, skoro wolicie ludzi którzy nic nie wnoszą tutaj, to nie moja bajka. Edited October 19, 2018 by pr0 0wn3d.cfg 4 Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted October 19, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 19, 2018 Jako jedyny nie czaisz sie tylko piszesz prosto z mostu co Ci na serduchu lezy. Wcale Ci sie nie dziwie ze rezygnujesz i popieram Cie w 100%. Wielka strata dla serwera jedynie, ale mam nadzieje, ze jeszcze mnie tam kilka razy ubijesz. <3 1 1 Link to comment
Użytkownik Vixo Posted October 19, 2018 Użytkownik Share Posted October 19, 2018 53 minuty temu, Wredzia napisał: Jako jedyny nie czaisz sie tylko piszesz prosto z mostu co Ci na serduchu lezy. Wcale Ci sie nie dziwie ze rezygnujesz i popieram Cie w 100%. Wielka strata dla serwera jedynie, ale mam nadzieje, ze jeszcze mnie tam kilka razy ubijesz. <3 Wiesz ja jak zacząłem pisać co myślę to wiesz jak to się skończyło A co do rezygnacji wcale się nie dziwię, zresztą gadaliśmy już na ten temat Sieć będzie miała stratę, ale sama sobie jest winna 1 1 1 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Tekst +18 @pr0 0wn3d.cfg według mnie powinieneś zostać Wyjebane w leszczy i z lamusami się nie pieścić więc nie odpierdalaj mordeczko 1 Link to comment
Użytkownik demolka Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Mordko nie podejmuj pochopnych decyzji, spotkajmy się na ts, ustalmy oficjalnie z @AdeK @Kamilek co kto ma robić i kto w co moze się wtrącać i myśle ze będzie po problemie... skoro ktoś dostaje jakaś rangę to jest sprawa właściciela sieci, jeśli dochodzi do sporów to jedyne rozwiązanie by zrobić przydziały i po problemie. Myśle ze powinienes to przemyśleć, a @AdeK i @Kamilek powinni znaleść rozwiązanie tego problemu, ponieważ nie można tracić dobrych ludzi na sieci. 1 Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Mordko nie rob mo tego Link to comment
hk. Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Mordo, gadaliśmy o tym już z 2 miechy temu. Na pewno nie pożałujesz swojej decyzji, którą teraz się kierujesz. Szanuje za decyzje + w kontakcie. Link to comment
Marves Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts