Piotrus Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 No siema,rezygnacji nie zdążyłem napisać to chociaż sobie pożegnanie napiszę bo czemu by nie No więc tak,odchodzę z serwera przez to co się na nim dzieje (co sie dzieje nie będę mówić bo kto ma wiedzieć ten wie,a potem znowu mi beda mowic ze działam na szkode serwera i inne bzdety ),raczej już nie będę wchodzić na niego i kilka słów do poszczególnych osób które mi w pamięć zapadły @I Seee Youuu` Zostałeś aktualnie jedyną osobą która w ogóle trzyma ten serwer przy życiu,jak Ty go zostawisz to wątpię żeby to miało jakiekolwiek szanse na dalsze działanie,dlatego też wytrwałości życzę bo mi jej już zabrakło i powodzenia. @okruch(: Nie nadajesz się na rangę na której jesteś,nie potrafisz zrobić czegoś czego wymagasz od wszystkich innych,łamiesz regulamin,na twoim miejscu pozostałbym graczem chociaż szczerze to nawet to średnio Ci wychodzi. @<LOL>/. Robisz postępy,uczysz się,poprawisz trochę to może coś z Ciebie będzie,powodzenia na randze. @~FrEsH~ Do Ciebie w sumie nic zbytnio nie mam,pomimo że ostatnio troche zaniedbujesz serwer i brakuje Ci powagi w tym co robisz,tak czy inaczej powodzenia i dzięki za szansę w administracji. @Ravtis. Moim zdaniem nie pasujesz na opiekuna serwera,lepszym byłeś adminem.Jesteś hipokrytą,odkąd masz rangę zaniedbujesz serwer,nie interesujesz się tym co się na nim dzieje i prawie w ogóle na nim nie grasz,lepiej sprawdzałeś się w roli admina,a tak poza tym to zdrowia życzę. @Trivor To samo,więcej zaangażowania w serwer bo jak narazie to Ty jesteś właścicielem dd2 a nie jailbreaka jak dla mnie. A tak do reszty graczy to wiem że większość mnie nie lubiła i ma powody do świętowania ale miłej gry życzę jak ktoś coś jeszcze bedzie chciał to może mnie dodać na steamie https://steamcommunity.com/profiles/76561198130990135/ No i elo (ciekawe kiedy mi ten temat usuną xD) 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted October 20, 2018 cannabis Share Posted October 20, 2018 Nic nie usuną,przykro że odchodzisz z takiego powodu. Trzymaj się 1 Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Będzie szkoda jak odejdziesz :C Trzymaj się Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Siema. Link to comment
Użytkownik karon Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Żegnam. Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Dzięki i siemka,jak coś to zawsze w kontakcie i wbijaj na ts czasami przynajmniej Nie będę się rozpisywał ale wiesz że bez Cb to już nie to samo Mam nadzieje że kontakt się nie urwie Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 20, 2018 Zasłużony Share Posted October 20, 2018 Pożegnanie to nie w tym dziale alee okejł xdd Eloo melo Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Strzałka Link to comment
Użytkownik Endzik Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Żegnaj :< Link to comment
Użytkownik Kristof Posted October 21, 2018 Użytkownik Share Posted October 21, 2018 no eluwka, dzienki ze wpadles, swiente slowa, czymaj sie 1 Link to comment
☣м3м3иTØ мØRi`†. Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Cześć Piotruś trzymaj się strzała. Dzięki Link to comment
Użytkownik Sylwia^^ Posted October 21, 2018 Użytkownik Share Posted October 21, 2018 Żegnaj Link to comment
Użytkownik Ravtis. Posted October 21, 2018 Użytkownik Share Posted October 21, 2018 Płakać za Tobą nie mam zamiaru. Elo. 1 Link to comment
Marves Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts