Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Nick:Tryb Medrca Leniwej Ropuchy Wiek: 19 lat. Doświadczenie: Posiadałem parę własnych serwerów oraz posiadałem wielokrotnie admina na różnych serwerach. Znajomośc amxmodmenu[0/10]:8,5 [steam/Non Steam]:NS GT: https://www.gametracker.com/player/Tryb Medrca Leniwej Ropuchy/46.29.21.219:27190/ Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: Będę starał się grać co najmniej 3-4h dziennie Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]:Tak Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]:Tak Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]:Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]:Tak Wymagania: 1..Minimum przegrane 6 godzin na serwerze. Dziś będzie więc + 2..Perfekcyjna znajomość regulaminu. + 3.Wysoka kultura osobista. + 4.Nie karalność więcej niż 5 banami. + 5.Obowiązkowa składka miesięczna. + Link to comment
Guest Kamilek Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Podanie przyjmuje napisz do mnie na gg lub na pw na forum Link to comment
Guest Kamilek Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts