Użytkownik dffa. Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Nick na serwerze: dffaWiek: 16Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NieZnajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7-10Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Nie Skończona mutacja głosu [Tak/Nie] : TakMożliwość płacenia składek (11.07 SMS): TakDlaczego ty: Jestem miłym aktywnym graczem waszego serwera szkoda ze tylko od 2 dni ale wszystko da sie nadrobić. Po prostu chicałbym jak najlepiej na serwera żeby ludzie nie wychodzili od cheaterów.Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imie Mateusz mam 16 lat.Pochodzę z okolic Warszawy. Interesuje się csem i trochę piłka nożna. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/dffa/91.224.117.48:27075/ wiem ze nie mam 10h na serwerze ale to sie szybko zmieniKontakt: GG/FORUM 1 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 marcinz Posted October 20, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 20, 2018 Dam ci szansę, ale forum musisz nadrobić. Okres próbny 14 dni. Zgłoś sie do mnie na PW, albo gg 2093838 1 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 marcinz Posted October 20, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts