Użytkownik potęga12 Posted October 21, 2018 Użytkownik Share Posted October 21, 2018 No witam znowu. Znów przychodzę z propozycją meczu na nasz klan (mój i kolegi). Mecz odbyłby się w weekend między godziną 16-17 (taka godzina rozpoczęcia). Gralibyśmy w systemie BO3, po 16 rund wygranych na każdą mapę. Dwa razy już olaliście mnie i mojego kolegę, ustalałem z wami termin, ale nic z tego nie wyszło. Jak nie chcecie grać, to po prostu napiszcie "nie" i będziemy wiedzieli na czym stoimy, a tak, to nie wiem w końcu. Mam nadzieję, że teraz uda nam się dojść do jakiegoś consensu i rozegrać ten mecz. Pozdrawiam. 1 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 21, 2018 Użytkownik Share Posted October 21, 2018 Szczerze powiedziawszy nwm czy to ma sens ale jak chcesz to ogarniaj sobie 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted October 21, 2018 Użytkownik Share Posted October 21, 2018 Również jakoś nie jestem przekonany do tego.. Przeważnie jak gramy mixy ( a gramy często ) to odbywa się to spontaniczne jeden woła drugiego i tak klei się mix .. Ale jakoś nie jesteśmy przekonani na mix'y " Sieć vs Sieć" - Dlaczego ? a dlatego że po prostu lubimy sobie po prostu grać for fun. A nie jakieś: " Ooooo ci są słabsi, a ci lepsi .. " po prostu każdy gra jak potrafi Ale reasumując, moglibyśby zagrać lecz uprzedzam "NICZEGO NIE GWARANTUJE" ... Ps. tutaj się zwracam do osób chętnych na typowy " MECZ" kiedy i czy byście wgl. chcieli zagrać ? 1 Link to comment
glebbie 123 Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 mogę sam na wasza cala siec zagrac Link to comment
Użytkownik potęga12 Posted October 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Widzę, że brak zainteresowania z waszej strony, także możecie zamknąć ten temat. Zmuszać też was nie będziemy do gry z nami na siłę, jeżeli tego nie chcecie. Już wiem na czym stoimy z moim kolegą. Link to comment
Użytkownik 510masari Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Ja tak samo, mogę wziąć udział wraz z @glebbie 123 Link to comment
Piotrus Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Dnia 21.10.2018 o 23:12, glebbie 123 napisał: mogę sam na wasza cala siec zagrac sam. 7 godzin temu, karam cziterów napisał: Ja tak samo, mogę wziąć udział wraz z @glebbie 123 wraz z @glebbie 123 200 IQ Link to comment
Użytkownik 510masari Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 1 godzinę temu, Piotrus napisał: sam. wraz z @glebbie 123 200 IQ No co w tym dziwnego. Pierw @glebbie 123 a potem ja na nich nas dwoje. Takich trzech jak nas dwóch nie ma ani jednego. 1 Link to comment
Piotrus Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 No masz rację,ale łącząc takich dwóch jak wy wyjdzie taki jeden przeciętny. Poza tym polecam nauczyć się poprawnie konstruować swoje wypowiedzi. Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Ja też bym zagrał z wami Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 W sumie ja też mogę zagrać mixa ale dla rozrywki/zabawy Link to comment
Marves Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts