Użytkownik Mietek Posted October 22, 2018 Użytkownik Share Posted October 22, 2018 (1) Witam proponuje dodać na serwer bezlik ammo oraz zwinne palce (2) proponuje zmodyfikować nieco perk zawodowy rusher chodzi mi o to żeby było po prostu 1/2 a nie 1/3 na 5 czy jakoś tak Link to comment
`!FoRzA!` Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 (1) te perki były , lecz patodzieci płakały bo był używany katalizator i bezlik ammo dlatego sprint bezlik usunął (2) fajnie by było zrobić 1/2-1/5 ale znając Sprinta nie ma czasu Ps. Patola która nie gra na tym serwerze a chce sobie wbić punkty stawiając post może wypierdalać na inne działy serwerów tu was nie potrzebujemy ? Link to comment
Użytkownik Squeezy Posted October 23, 2018 Użytkownik Share Posted October 23, 2018 (1) Było. Z jednej strony jestem przeciw, a z drugiej za. Bezlik zawsze miał ograniczenie. Jakby to ująć... "Spam" Bezlikiem = Ban (2) Jest dobrze niech tak zostanie. (Już był 1/2 kiedyś) Pozdrawiam. Link to comment
Użytkownik [LDZ]Dawid Posted October 23, 2018 Użytkownik Share Posted October 23, 2018 Perki były ale zostały usunięte bo dzieci latali i szczelali po całej mapie ale jest Za aby dodać Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted October 24, 2018 Użytkownik Share Posted October 24, 2018 Jestem na nie, bo bedą skany i nie potrzebnie bany . Link to comment
Recommended Posts