Użytkownik zabijakaNs Posted October 22, 2018 Użytkownik Share Posted October 22, 2018 Twój Nick: zabijakaNs Nick oskarżonego: zuza:) IP/SID oskarżonego: niewiem Powód skargi: bez podstawny ban nie znanie regulaminu nadużywanie admina Opis sytuacji: o tuz gram sobie na dd2 klasyk i jest spokuj do puki nie przyjdzie zuza o tuż 1 co bez podstawny ban zuza do mnie pisala ze placze owszem placze bo nie wierze wiej skila tak samo jak kilka innych osob zuza zaczela mnie obrazac ze nie wie skad mam admina jak czitow nie odrozniam o tuz odrozniam i to bardzo dobrze podpowiem ze dzisiejsze 3 bany zuzi to dzieki mnie ps o tuz bana dostalem za napisanie do niej ze placze gdy kleka .... 2 sprawa nie zna regulaminu wgl o tuz resp 1.30 t a pani zuza siedziała przy respie mniej wiecej na wysokosci zielony ciemnia do 0.14 konca rundy , po za tym wbijali typki z nikami admin itp pani zuza siedziala i nic nie robila o tuż wymagam tego ze by ktos porozmawial z tą pania albo degrad ... Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=18250 Link to comment
glebbie 123 Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 skarga spoko tylko jak już piszesz to pisz prawde placzku wbijam se na serwier graja stali gracze normalnie bez czitow jest spokoj az w końcu przychodzi zabijakans i każdy kto go zabije przez smoke albo chuj wie jak jest odpalony dla niego a w tym ja bana dostales za to ze spamisz na u@ z wulgaryzmem ze każdy odpal aa i bym zapomial te twoje straszenie ze mi demko rozpiszesz nic ci nie da nawet gracze się skarżyli na cb ze caly czas placzesz co do kampienia z awp to zielone to nie resp kampilem na zielonych z awp do 1:00 i co placzesz bo cie zabiłem ? bo masz zeza ? i trafic nie umiesz ? to po 1 a po 2 zaraz od razu paka była zaplantowana i czekaliśmy jak chyba 3 ct przyjdzie do paki i czekałem na zielonych jak by gala szli to bym i ch zabil i się naucz kulturki tyle w temacie Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted October 22, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 22, 2018 (edited) ta gosciu jakie spamy napisałem ci 3 razy na u@ kto pojzewam ze jest odpalony co dales im bana jak piszesz cos do mnie nak nie zyje a ty zyjesz to co mam ci napisac tylko i wylacznie na u@ po 3 dajesz typowi ss co ma aima załosny jestes pokaż mi na których ss pokaże mi ze gosc ma aima po 4 obrażałeś mnie na ogólnym co dla mnie to jest obrażliwe po 5 mogles normalnie napisać ze czysty czy cos a nie ublizać od płaczków po 8 naucz sie regulaminu bo go wgl nie znasz 1.00 tak jak runda ma 2 minuty a wyszedles z ciemni przy 0.14 do konca rundy ktoś tu liczyc nie umie a po 10 jak bym ja to był juz bym bana oberwał a ty mozesz tak ? lub tak jak ty to piszesz cele a sam ich nie robisz Edited October 22, 2018 by zabijakaNs Link to comment
Pietrek90 Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 zabijakaNs Nie ma żadnych Wh czy coś podobne , wierze że zabijakaNs cię nie wyzywał bo on nie jest taki znam jego doskonale za nim admina dostałeś wiem że umiesz wyzywać i obrażać na ogólnym na grze czy na forum dziś to pokazałeś na forum jak kozaczysz , i nie pisz że by ktoś nie płakał bo tak nie jest , Demko po to jest że by wyjaśnić sprawę i nie bywaj taki pewny siebie bo się pomylisz wiem też że regulaminu nie znasz bo Admin nie ma prawa wyzywać na grze że by kogoś dokuczać czy coś jaja owszem ale z umiarem ... wiem że mnie nie było na serwerze ale znam kolegę i wiem że mówi prawdę . Każdy może się wypowiedzieć .. jak byś się do mnie czepiał Link to comment
Użytkownik topka Posted October 22, 2018 Użytkownik Share Posted October 22, 2018 Zuza dałeś mi bana z 3h za obraze admina Jak powiedziałem tylko, że kurwa wiedziałeś kiedy wyjść odpale jebany. Więc nie nadużywaj swojego stanowiska na tym serwerze i chce też poprzeć kolegę wyżej. I tak na koniec przygotuj się na tłumaczenie bo demko jest z poprzedniej mapy, każdy mówił, że się spaliłeś ale tego nikt ci nie udowodni ss tylko H@, który jest obecny czasem na serwerze ale ty wtedy off wszystko. Znam się na Cheatach więc szykuj argumenty dzieciaku. Link to comment
glebbie 123 Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 powiedziles zuza skad wieidzles ze tam będę pedale jeabny psie . ale już możesz się cieszyc bo mnie więcej na serwie nie zobaczysz Link to comment
Użytkownik topka Posted October 22, 2018 Użytkownik Share Posted October 22, 2018 Udowodnij mi to że powiedziałem psie jebany Link to comment
glebbie 123 Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 @kula90 tak z łaski swojej nie wpie***laj się tam gdzie ci nie trzeba , nie było cie na serwie to po co się wypowiadasz ? bo to twój kolega i go bronisz Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted October 22, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 22, 2018 glebie opanuj się odpalasz sie i kazdy to wie o tym tylk oci dupy bronia a ja znajde czas ze by poszperać w demkach wtedy przegrasz i ty a co do kolegi nie broni mnie tylko rozmawialem z nim i sie wypowiedzial po prostu dales mi bana za kulture bo na u@ spamilem zal mi cie bana za mikro dajesz na 3 dni haha nie nadajesz sie na admina Link to comment
glebbie 123 Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 nie poplacz się smieciu Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted October 23, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 23, 2018 11 godzin temu, glebbie 123 napisał: nie poplacz się smieciu ta widzisz i tu cie mam sam w swoich słowach sie gupisz czyli jest w tym coś co ukrywasz o tuż robiłeś wszystko że by usunąć mnie z klasyka ale to ci nie wyszło dlaczego jak napisałem ci że bede ciebie sprawdzał i demka odrazu zaczełeś mnie prowokować i ban ale ja i tak sprawdze sobie twoje demka i to bardzo uważnie pozdrawiam Link to comment
OLSZOVSKY Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 (edited) Po pierwsze to do zabijaki , ogarnij interpunkcje i składnie zdań bo muszę to sobie w tłumaczu na polski przekładać. kula90 z dupy się tu zjawiłeś, kolegi bronisz spoko grasz Ty w ogóle na DD2 czy zabijaka Cię poprosił o wsparcie Zabijaka sam na mikro nie jest święty i potrafi się pospinać więc jestem skory dać wiarę,że ban był słuszny bo potrafi ryczeć o byle co. Srasz się o tego respa konfituro a niech rzuci pierwszy kamieniem kto ZAWSZE ( nawet 1vs8) robi cele mapy , czekam. Masz dowody zarzuć demkiem i rozpisz min 3 akcje gdzie się odpala wg Ciebie wtedy będziemy mogli sobie merytorycznie porozmawiać bo takie pierdzielenie jest słabe , detektywie Monk. Moim zdaniem zuza robi swoją robotę,jak poproszę o sprawdzenie - > sprawdza. Uważam,że ban słuszny,który i tak notabene już minął więc zapraszam na DD2 wariaciku. Edited October 23, 2018 by OLSZOVSKY Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 23, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 23, 2018 Admin zrezygnował więc nie ma o czym mówić Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 23, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts