glebbie 123 Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 1. Nick: zuza 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: admin dd2#2 3. Powód: brak chceci grania na serwie z takimi graczami Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 22, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 22, 2018 rezygnacja z powodu jednej skargi nawet nierozpatrzonej? XDD Gratuluje wytrwałosci. Tak od siebie polecam sie wstrzymać i przespać Link to comment
glebbie 123 Posted October 22, 2018 Author Share Posted October 22, 2018 nnie chodzi o skarge jak mam grac jak tylko kogos zabije i od razu wyzwiska leca w moja strone tak się nie da Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 22, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 22, 2018 no to chyba wiedziałes na co się piszesz. a jesli ktos wyzywa i to sie POWTARZA to nadajesz co raz wyższe kary aż się im znudzi, dobra ja lece spac, przemysl sobie to i napisz jutro Link to comment
AdeK Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts