Pietrek90 Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 Tak to już jest koniec jestem wolnym człowiekiem mam prawo do własnego zdania i nie pozwolę że by jakieś dzieci mnie wkurwiały ja odchodzę z takiej sieci więcej kasy zachowam niż wydawanie na reklamy i co z tego mam nic tylko jakieś spiny o byle co ja nie przychodzę że były spiny mam swoje życie i czas odejść są inne fora i normalni ludzie dziękuje wszystkim @AdeK i @Kamilek było super ale się skończyło , a i @AdeK nigdy nikt cię nie usłyszy nawet dziękuję nie powiesz za reklamy za doładowanie tylko @Kamilek @old jak on rezygnuje to ja też powiem coś do dam widzicie co się dzieje przez Vixo i Werdzia drązy temat bardziej gdzie być na takim forum myślę że parę osób z rezygnuje mam tego dosyć to jest ostanie moje słowo do tego forum już się nie dołożę szkoda mojego nerwu i czasu ,,,,,,, Link to comment
Użytkownik BekaZTypa Posted October 22, 2018 Użytkownik Share Posted October 22, 2018 Masz rację. wypierdalaj. Jestes kompletnym debilem. Kazdy to wie. Wiec wypierdalaj typie Link to comment
Pietrek90 Posted October 22, 2018 Author Share Posted October 22, 2018 haha nie wiem kim ty jesteś ale jesteś Śmieciem Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted October 22, 2018 Użytkownik Share Posted October 22, 2018 Cześć Piotruś. Pewnie i tak wrócisz ... Link to comment
Pietrek90 Posted October 22, 2018 Author Share Posted October 22, 2018 po moim trupie Link to comment
Marves Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Im mniej takich ludzi, tym lepiej. Link to comment
Marves Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts