Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Trzymajcie się :)

Vixo

Recommended Posts

• Użytkownik

Siemanko młodzieży :) Chciałem Wam zakomunikować iż opuszczam Waszą sieć. Nie robię tego bo mi się po prostu nie chcę z Wami siedzieć, czy mi się znudziło tutaj. Z góry odpowiadam że nie :) Na tej sieci jest ostra amatorka, sieć cała jest zakłamana, nie mam zamiaru siedzieć u Was i nie móc wypowiedzieć własnego zdania, przy czym nikogo nie obrażam a dostaję permy i tak w kółko perm/unban/perm/unban  Ogólnie nie chcę mi się już wypowiadać na ten temat każdy wie co się tu dzieję, także zaoszczędzę sobie pisania czegoś co jest widoczne dla każdego ogarniętego użytkownika :) Tak więc przejdę do meritum całego mojego pożegnania :) Odchodzę i nie chcę żeby ktokolwiek mnie wspominał że pamięta mnie z tej sieci, nie chcę sobie robić złej opinii, w tym zjebanym internecie. Niech rządzi Wami hajs i celujcie w to, bo niby bez hajsu nic nie zdziałasz, dawajcie rangi takim pucybutom jak @old to zajdziecie tak wysoko jak Polska na mundialu :) Przepraszam jak kogoś uraziłem, nie napisałem wszystkiego czego chciałem, ale to nie ma najmniejszego sensu. Także miło było ale się skończyło :) Osoby które wiedzą i są wtajemniczeni tak mój serwer rusza na dniach :) Pozdrawiam Was ciepło 

• Dzięki 1
  • cannabis

:witaj:

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik

bywaj moze kiedys wrocisz pozdro:) 

• Właściciel
Właściciel

Nie rób nam tego!!

• Użytkownik

Siema o tuż powodzenia napisze teraz jako że wolność  słowa jest swoje zdanie ,, O tuż moje zdanie jest takie że całe te wszystkie spiny i prowokacje zaczeły  się odkąd ty sie pojawiłeś i moje zdanie jest takie że całe te awantury wyzwiska ty prowokowałeś nwm ja to tak widze i byłem temu świadkiem jak mnie za nic na sb zwyzywałeś nie było ciebie nie było żadnych awantur ....... o tuż zastrzegę sobie prawo nie chce cie obrażać czy cuś tylko poprostu wyraziłem swoją opinie ps

• Admin CS 1.6 ONLY DD2

W 100% się z Tobą zgadzam, niektórym władza uderzyła do głowy :)

3maj się cieplutko :]

• Użytkownik
3 godziny temu, zabijakaNs napisał:

Siema o tuż powodzenia napisze teraz jako że wolność  słowa jest swoje zdanie ,, O tuż moje zdanie jest takie że całe te wszystkie spiny i prowokacje zaczeły  się odkąd ty sie pojawiłeś i moje zdanie jest takie że całe te awantury wyzwiska ty prowokowałeś nwm ja to tak widze i byłem temu świadkiem jak mnie za nic na sb zwyzywałeś nie było ciebie nie było żadnych awantur ....... o tuż zastrzegę sobie prawo nie chce cie obrażać czy cuś tylko poprostu wyraziłem swoją opinie ps

Ależ proszę ja się nie obrażam, bardzo dobrze że masz swoje zdanie, to się ceni :) Ale twierdzenie że jak mnie nie było to nie było awantur jest zdeczko wyssane z palca, jestem na sieci dłużej niż Ty, aktywnym forumowiczem byłem od początku i jakoś nikt nie miał problemów do mnie, dopóki na sieci nie pojawiło się kilka osób 

Edited by Vixo
  • Super 1
  • Użytkownik

Rozumiem Cię, powodzenia.

• Zasłużony

too lipaa :( moze wrocisz 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik
7 godzin temu, Dusia napisał:

too lipaa :( moze wrocisz 

Może :)

• Super 1

Nie ma tutaj mowy o "randze za kasę" jak wiele razy próbowałeś to pokazać. Każdy ma prawo dać pieniążki na sieć. @old dostał awans ode mnie, i nie chodziło tutaj o kasę. Ta osoba miała swoje forum parę lat temu, więc się osobą doświadczoną, a mi by się przydała taka osoba. @VixoGłównie na Ciebie były skargi. (złe zachowanie na czatbox, wulgaryzmy itp) Abstrahując pieniądze są dość ważne w życiu forum. Wyobraźcie sobie co by było jak by jedna osoba miała by na wszystko wydawać pieniądze? Jest to dla mnie bardzo ważne, jeżeli ktoś chcę wesprzeć forum. Nie jestem wstanie wydać wszystkich oszczędności tutaj. Wszystko co dajecie "dosłownie wszystko" idzie prosto na serwery. Nic absolutnie nic nie z chowałem  do swojej kieszeni. Pamiętajcie, że to co dacie idzie prosto na serwery, na reklamy żeby było więcej graczy, żeby było z kim grać. Przecież oto chodzi na takich forach. 
--

Żegnaj.
--
Pozdrawiam.

• Lubię to! 1

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines