Użytkownik zabijakaNs Posted October 24, 2018 Użytkownik Share Posted October 24, 2018 Witam znalazłem błąd na forum z rep o tuż mam 3 repki a nie moge sprawdzić kto mi je dał lub za co gdy klikam na reputacje wyskakuje napis nic tu nie ma Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 24, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 24, 2018 Nie wiem czy to tak działa, ale możliwe że dostałeś reputacje w poście, który został usunięty, dlatego nie masz go pokazanego tam 1 Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted October 24, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 24, 2018 trivor ale wgl nic nie pokazuje co powinno np jak dostałem repke za cos to powinno pokazać a nic nie pokazuje jak by reputacji nie było Link to comment
Użytkownik pcku Posted October 24, 2018 Użytkownik Share Posted October 24, 2018 5 godzin temu, zabijakaNs napisał: Witam znalazłem błąd na forum z rep o tuż mam 3 repki a nie moge sprawdzić kto mi je dał lub za co gdy klikam na reputacje wyskakuje napis nic tu nie ma Złe permisje grup, w ustawieniach grupy masz wyłączone "może sprawdzić kto dał reputację" - coś w takim stylu, zależy też od tłumaczenia Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Dzieje się tak za sprawą zmienienia silnika forum Repki dostałeś na starym silniku ( Mybb) Gdy zostało przywrócone owe forum ze " starą " bazą danych po prostu owe reputki zanikły gdyż pozostały w tamtej bazie .. 1 Link to comment
AdeK Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Jest tak jak napisał @|K4|Bum Link to comment
AdeK Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts