Użytkownik IDarkAngel3L Posted June 12, 2018 Użytkownik Share Posted June 12, 2018 1.Imię: Szymon 2. Wiek: 20 wiosen 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Moja przyszła praca jako redaktor będzie pełna niespodzianek, a mam tutaj na myśli dodawanie pytań dnia, mnóstwo wywiadów oraz wszelkiego rodzaju gazetek informacyjnych jak i rekreacyjnych. Oczywiście to nie będzie koniec niespodzianek mam tutaj naprawdę poważne plany, które w miarę moich możliwości mogę wykonać. 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Myślę, że jestem dobrym kandydatem na owe stanowisko dlatego, że jestem osobą sumienną wywiązującą się z obowiązków, które sobie postanowiłem i te, które zostały nałożone przez osoby trzecie. Staram się w wywiadach nie pisać ciągle tych samych pytań bo wiadomo, że każda osoba jest inna i nie możemy jej porównywać do tej poprzedniej i zawsze się staram pisać inne pytania. Staram się o stanowisko reportera z tego względu, iż nie ma ani jednego reportera na forum, a wiadomo, że użytkownicy chcą czytać różne artykuły, wywiady lub różnego rodzaju gazetki. Jak otrzymam takową rangę jaką jest właśnie reporter to wprowadzę tutaj nowości począwszy od różnego typu gazetek na różne tematy np. ze świata, kraju czy też sportowe relacje. 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Będę z wami szczery. Jestem tutaj na tej sieci raptem kilka dni, ale już przez ten mały okres czasu poznałem nawet miłe i sympatyczne twarze. Widzę duży potencjał na tej sieci i mam nadzieję, że będzie dalej się rozwijać w miare swoich możliwości. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Byłem reporterem na różnych forach, portalach społecznościowych, prowadziłem różnego rodzaju dyskusję na wybrany przeze mnie temat i wiele innych zadań, które należą właśnie do reportera, dziennikarza. Doświadczenie według mnie mam bardzo dobre powiedziałbym wręcz znakomite bo miałem dużo styczności z prowadzeniem wywiadów na portalach społecznościowych typu facebook, naszaklasa i wiele innych podobnych do nich portalach. Oczywiście na ShowUP też bo nie mogłoby być inaczej. 1 Link to comment
Użytkownik Reddy! Posted June 12, 2018 Użytkownik Share Posted June 12, 2018 Jestem na tak +ogarnięty +spoko ziomek +na pewno się spiszę [align=center] <3 Robienie Grafik <3 [/align] Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 12, 2018 Użytkownik Share Posted June 12, 2018 Można dać szansę ^^ + wiek + staż + ogarnięty [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik Kebsyy Posted June 12, 2018 Użytkownik Share Posted June 12, 2018 Tak +staż +wiek +Ogarnięty Link to comment
Użytkownik Ekologejszyn#* Posted June 12, 2018 Użytkownik Share Posted June 12, 2018 Na TAK +Podanie Przekonujące +Wiek +Ogarnięty +Staż [align=center][/align] Link to comment
Recommended Posts