Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Odrzucona] Modyy

Manieczek!^^

Recommended Posts

Siemka 

Mam za propozycje, żeby po  23 była możliwość wyboru grania modów lub grania normalnych infekcji ;D

Myśle,  że to dobry pomysł bo o tej godzinie raczej niechce się, grać zwykłych infekcji;D

• Użytkownik

O tej godzinie, to rzadko kto gra:D   Chociaż pomysł jest dobry :D

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Dobry pomysł ale jestem skłonny powiedzieć Nie!

Dlaczego? Jak wszyscy wiemy 23 jest to godzina expienia więc to odpada, ale o godzinie np. 12 to już lepiej, gdyż admin wbija popatrzy co robią gracze a i też będzie więcej osób niż 5 więc tak średnio będzie co expic.

Co do pomysłu jestem za, ale taka funkcja jedynie będzie dopuszczalna w godzinach 10-20. Oczywiście jest to w formie eventu więc trwać będzie to max 1-2h

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Jestem na nie, w takich godzinach jest mało graczy, najlepiej uderzyć w weekendowe południe. Nadal nie wiem czemu ten temat jest otwarty?

@PinGuiN'ek1337 Ty jesteś opiekunem i Ty przyjmujesz lub odrzucasz propozycje, zamknij temat ^^

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik

@ArcyBM Może i jestem opiekunem, ale czekałem na jeszcze jakieś propozycje, odnośnie tej propozycji. Dlatego był otwarty podanym temat stoi raptem 2 dni...

• Dzięki 1
  • Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona.

YJJpqsp.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines