Manieczek!^^ Posted October 24, 2018 Share Posted October 24, 2018 Siemka Mam za propozycje, żeby po 23 była możliwość wyboru grania modów lub grania normalnych infekcji ;D Myśle, że to dobry pomysł bo o tej godzinie raczej niechce się, grać zwykłych infekcji;D Link to comment
Użytkownik TrUsKaWa ;3 Posted October 24, 2018 Użytkownik Share Posted October 24, 2018 O tej godzinie, to rzadko kto gra:D Chociaż pomysł jest dobry 2 Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted October 24, 2018 Użytkownik Share Posted October 24, 2018 Dobry pomysł ale jestem skłonny powiedzieć Nie! Dlaczego? Jak wszyscy wiemy 23 jest to godzina expienia więc to odpada, ale o godzinie np. 12 to już lepiej, gdyż admin wbija popatrzy co robią gracze a i też będzie więcej osób niż 5 więc tak średnio będzie co expic. Co do pomysłu jestem za, ale taka funkcja jedynie będzie dopuszczalna w godzinach 10-20. Oczywiście jest to w formie eventu więc trwać będzie to max 1-2h 1 Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted October 26, 2018 Zasłużony Share Posted October 26, 2018 Jestem na nie, w takich godzinach jest mało graczy, najlepiej uderzyć w weekendowe południe. Nadal nie wiem czemu ten temat jest otwarty? @PinGuiN'ek1337 Ty jesteś opiekunem i Ty przyjmujesz lub odrzucasz propozycje, zamknij temat Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 @ArcyBM Może i jestem opiekunem, ale czekałem na jeszcze jakieś propozycje, odnośnie tej propozycji. Dlatego był otwarty podanym temat stoi raptem 2 dni... 1 Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted October 26, 2018 Użytkownik Share Posted October 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts